Kalendarz adwentowy

Świąteczny klimat ze SpaDreams - rusza coroczna grudniowa loteria nagród

Codziennie atrakcyjne upominki i weekendowy pobyt w hotelu jako nagroda główna

Frankfurt, 1 grudnia 2015

Również w tym roku organizator podróży zdrowotnych, spa oraz  wellness, zadbał o to by umilić swoim klientom adwentowy czas oczekiwania na nadejście Świąt Bożego Narodzenia. Rokrocznie organizowana loteria adwentowa rusza już niebawem, a w niej do wygrania 24 nagrody związane z tematyką wellness, zdrowia oraz podróży. Zabawa z pewnością pomoże w odnalezieniu momentu na relaks, w ten niespokojny, dla wielu spędzony w pośpiechu i stresie okres przedświąteczny.

Ekologiczne żele pod prysznic, mata do jogi, książka na temat ajurwedy, herbata oczyszczająca – to tylko niektóre z aktrakcyjnych upominków czekających na uczestników. Najbardziej wytrwali będą mieli szanse na wygranie nagrody głównej – relaksującego weekendu w jednym z hoteli wellness znajdujących się w ofercie SpaDreams.

Zasady loterii nie mogłyby być prostsze: w dniach 1-24 grudnia na stronie organizatora podróży www.spadreams.pl ukryte zostaną niewielkie, śwąteczne czerwone czapeczki. Żeby mieć szansę na udział w losowaniu wystarczy odnaleźć czapeczki i podać ich poprawną ilość. Więcej szczegółowych informacji na temat świątecznej loterii można znaleźć na oficjalnym FanPage’u SpaDreams na Facebooku

Pobierz wersję PDF>>            Pobierz zdjęcia>>