Kalendarz adwentowy

Radość z nadchodzących Świąt oraz wspaniałe nagrody - rusza Kalendarz Adwentowy SpaDreams 2016

Frankfurt, 1 grudnia 2016

Zostały już tylko 24 dni. Ze wszystkich stron dociera do nas świąteczna atmosfera: podczas pieczenia pierników, przygotowywania prezentów dla najbliższych lub przy kubku grzanego wina. O szczyptę międzynarodowej atmosfery w świątecznej mieszance przypraw zadba SpaDreams: organizator wycieczek zdrowotnych oraz wellness wysyła w podróż dookoła świata spragnionych słońca i wypoczynku klientów wraz z bożonarodzeniowymi ciasteczkami. Od 1. grudnia na stronie internetowej z kalendarzem adwentowym codziennie można będzie otworzyć wirtualne drzwiczki kalendarza, za którymi kryje się wiele niespodzianek. Uczestnicy konkursu z nagrodami mają za zadanie sprowadzić smakołyki do domu z dalekich wojaży. Tylko ci, którzy dokładnie policzą bożonarodzeniowe ciasteczka, mają szansę na jedną z 24 atrakcyjnych nagród, związanych z podróżami, spa&wellness lub zdrowiem. Ksiązki na temat jogi i ajurwedy, zestawy kosmetyków, świąteczne gadźety, mata do jogi, przyrządy do ćwiczeń – te i wiele innych prezentów najlepszej jakości czekają na zwycięzców konkursu. Ponadto, poszukiwacze ciasteczek mogą osłodzić sobie czas oczekiwania na Święta Bożego Narodzenia przepisami na przepyszne wypieki oraz zaplanować swój następny urlop, wybierając jedną z wielu atrakcyjnych ofert SpaDreams. Zasady uczestnictwa są proste: na profilu SpaDreams na Facebook'u zamieszczone są podpowiedzi, gdzie w danym momencie wypoczywają kochające podróże ciasteczka. Na www.spadreams.pl/promocje-kalendarz-adwentowy/ należy wypełnić formularz, wpisując poprawną liczbę smakołyków oraz wziąć udział w losowaniu. Nagrodą główną jest relaksujący weekend w jednym z naszych luksusowych hoteli SPA. Położony bezpośrednio nad Morzem Bałtyckim hotel gwarantuje niezmącony niczym wypoczynek po szaleństwie przygotowań świątecznych oraz pomyślne rozpoczęcie 2017 roku.

SpaDreams zadbał również o dziecięce uśmiechy. Już po raz kolejny zespół SpaDreams z wielkim zaangażowaniem przygotowuje paczki i bierze udział w dobroczynnej akcji „Święta Bożego Narodzenia w pudełku po butach”. Również w tym roku liczne, wypełnione po brzegi oraz pięknie opakowane paczki zostały wysłane w podróż dookoła świata. Swoim udziałem w akcjach dobroczynnych SpaDreams chce zgodnie z filozofią firmy przypomnieć o wielkim znaczeniu partnerskich relacji i pełnych szacunku stosunkach międzyludzkich.

Więcej informacji dotyczących kalendarza adwentowego znajduje się na: www.spadreams.pl/promocje-kalendarz-adwentowy/

Pobierz wersję PDF>>            Pobierz zdjęcia>>